Vaste grond

Mijn recensie: Cooper is niet het type man dat lang op één plek blijft; settelen is niets voor hem. Nadat zijn goede vriend Ben onverwacht overlijdt, ziet hij zich echter genoodzaakt om voor langere tijd in het kustplaatsje Thunder Point te blijven. Ben heeft hem namelijk een prachtig gelegen stuk grond nagelaten. Het liefst zou Cooper zo snel mogelijk weer vertrekken, maar dan ontmoet hij Sarah…

Sarah is helemaal klaar met mannen. Ze wil absoluut geen relatie meer. Als Cooper haar pad kruist en ze moet toegeven dat de aantrekkingskracht tussen hen tweeën overweldigend sterk is, is ze dan ook niet blij. Cooper wil niets liever dan verder reizen, en Sarah blijft het liefst veilig in haar eigen wereldje. Waarom kunnen ze elkaar dan niet loslaten?

Dit was de eerste keer dat ik een boek heb gelezen van Robyn Carr. Wat een prachtig en heerlijk boek. Het leest als een speer. Als je er aan begint wil je het boek eigenlijk al niet meer wegleggen. Een leuk verhaal wat zich afspeelt in het dorpje Thunder Point, met bijzondere mensen die allemaal hun eigen verhaal met zich mee dragen. In het dorpje is iedereen met elkaar verbonden. Er gebeurt genoeg en het verhaal is goed te volgen. Alles is duidelijk beschreven. Ik vond het een leuk, romantisch, spannend en goed verhaal en ik vond het een zeer vermakelijk boek en wil zeker nog meer gaan lezen van deze schrijfster.

Scroll naar boven