Sophia’s wens

Mijn recensie: Deel 2 van de Kleuren van schoonheid-trilogie.

Parijs, 1929. De lichtstad lijkt Sophia geen geluk te brengen. Na een traumatische ervaring heeft ze het gevoel dat ze de liefde nooit meer zal vinden en ze voor altijd eenzaam zal zijn. Is Europa misschien te klein voor een vrouw die groots denkt? Ze besluit de grote oversteek te maken naar Amerika, en daar, in New York, begint haar leven weer kleur te krijgen.

Een zakelijk aanbod van de befaamde Elizabeth Arden geeft haar een onverwachte kans en er komt ook weer liefde in haar leven. Maar een genadeloze concurrentiestrijd tussen haar oude en nieuwe werkgever dreigt roet in het eten te gooien. Plotseling staan haar toekomst en geluk opnieuw op het spel.

Prachtig vervolg op deel 1. Een boek wat heerlijk wegleest. Spannend en mooie romantiek. Sophia ontpopt zich steeds verder tot een krachtige vrouw die stevig in het leven staat. De gebeurtenissen zorgden ervoor dat ik aan het verhaal gekluisterd zat. Ook in dit deel gebeurde veel zonder nog de oplossing ervan te weten. Dat spoort aan om graag deel drie te gaan lezen. Ik kan niet anders dan dit boek ook vijf sterren te geven. Op en top goed boek!

Scroll naar boven