Het vlindereiland

Mijn recensie: Een oud huis, een brief uit het verleden, een familiegeheim Nadat Diana s huwelijk op de klippen is gelopen, ontfermt ze zich over de nalatenschap van haar favoriete tante in Engeland. In haar laatste woorden heeft haar tante Diana gesmeekt een lang bewaard familiegeheim te ontsluieren. Diana volgt de aanwijzingen die haar tante heeft achtergelaten en doet volkomen onverwachte ontdekkingen over haar voorouders. De sporen van het verleden leiden haar naar een exotisch eiland. Daar gaat een wereld vol nieuwe ervaringen en gevoelens voor haar open. Ze stuit op een bitterzoete voorspelling die het lot van haar familie voor altijd veranderde, en een verboden liefde die nooit ophield te bestaan.

Een raadselachtig familiegeheim wat begint met een brief. Hoe steekt het verleden in elkaar? Wat is er allemaal gebeurd? Diana komt voor een grote puzzel te staan.

Ik moest even inkomen. Het is romantisch en heeft veel geschiedenis. Zoals alle andere boeken van Corina Bomann leest het makkelijk weg. Het is een mooi in elkaar gezet verhaal. Al moet ik er wel bij zeggen dat dit niet mijn favoriete boek van deze schrijfster is. In de drieluiken van Corine Bomann kon ik me beter vinden. Die verhalen pakten mij meer. Des ondanks was het zeker geen slecht verhaal.

Van Berlijn naar Engeland en vervolgens gaat de zoektocht naar het vlindereiland Sri Lanka. Het tweede gedeelte van het boek vond ik mooier om te lezen. Het boek heeft een verrassend einde.

Scroll naar boven