Een wonderlijke winterreis

Mijn recensie: Eigenlijk kan Anna Kerstmis niet uitstaan. Om haar broer een plezier te doen stapt ze dit jaar toch in de trein om het feest met haar familie te vieren. Maar door allerlei tegenslagen ontaardt de reis in een winterse roadtrip per sneeuwschuiver en pick-uptruck. Zo heeft Anna ruim de tijd om eindelijk eens goed over haar verleden en zichzelf na te denken. Misschien is het tijd voor verzoening?

Ook dit vond ik weer een heerlijk boek van Corina Bomann. Haar prachtige schrijfwijze weet mij steeds weer te raken. De lange reis op weg om kerstmis te gaan vieren bij familie. Onderweg de mensen met hun prachtige verhalen. Alles in het teken van kerstmis. Door de vele sneeuw voelde je gewoon de kou uit het boek komen.

Met een warme kop thee en een deken heb ik genoten van dit mooie winterboek. Als je dol op de winter en kerst bent, zou ik dit boek dan ook echt aan willen raden.

Scroll naar boven