De Zweedse affaire

Mijn Recensie: Bell werkt al meer dan twee jaar als nanny voor het rijke en charmante echtpaar Hanna en Max Mogert en heeft het enorm naar haar zin. Maar dan zet een mysterieus telefoontje alles op zijn kop. Een medewerker van een medische kliniek vraagt of Bell een boodschap door kan geven: Hanna’s man is wakker geworden.

Bell snapt er niets van. De ontwaakte man is niet Max, maar Hanna’s eerste echtgenoot, die na een ernstig ongeluk zeven jaar in coma lag. Nu hij weer bij kennis is, staat Hanna’s hele leven op losse schroeven. Terwijl het gezin, inclusief Bell, zoals altijd vertrekt voor een midzomer op de Zweedse eilanden, moet Hannah allesbepalende keuzes maken. En Bell speelt daarin een grotere rol dan ze van tevoren had kunnen bedenken…

Een heerlijk boek om in te verdwalen, leest lekker weg en het is genieten met de mooie beschrijving over Zweden. Het had voor mij wel wat spannender mogen zijn en het was soms voorspelbaar. Het is wel een leuk, apart verhaal met mooie romantiek. Een perfect zomerboek om je goed in te vermaken.

Scroll naar boven