De tropische zoektocht

Mijn recensie: Tara Tremain heeft zich dankzij haar carrière als arts eindelijk losgemaakt van haar extreem rijke familie. Maar als ze wordt uitgenodigd voor een belangrijke familiebijeenkomst in de jungle van Costa Rica kan ze daar niet onderuit.

Als ze aankomt in het afgelegen resort van de familie, omringd door parelwitte stranden en adembenemende regenwouden, wordt Tara geconfronteerd met een noodsituatie. Een jongetje is doodziek en ze moet diep de jungle in trekken om zijn leven te redden. Maar de enige die haar daarbij echt kan helpen is Alex, de man die tien jaar geleden haar leven verwoestte…  

Mooie zomerse cover en wat een geweldig verhaal. Toen ik begon met lezen wilde ik het boek al niet meer wegleggen. Het verhaal leest als een trein en is geen moment saai.

De zoektocht in de jungle van Costa Rica is volop genieten. Het is zo goed en prachtig geschreven alsof je zelf door de jungle loopt. Als je goed in de zomerse sferen wilt komen, moet je zeker dit boek gaan lezen. Het is spannend, romantisch, heeft de nodige humor en heeft onverwachtse wendingen. Ik ben fan van de boeken van Karen Swan en dit was ook gewoon weer een top boek!

Scroll naar boven