De Griekse ontsnapping

Mijn recensie: Chloe Marston verhuist met een gebroken hart van Londen naar New York, klaar voor een frisse start. Ze vindt een baan als assistent voor de allerrijksten van de wereld, en zorgt dat hun levens vlekkeloos verlopen – zelfs nu haar eigen leven een puinhoop is. Net als Chloe denkt dat ze alles weer op de rit heeft staat haar ex Tom voor de deur, smekend om een tweede kans.

Als de charismatische Joe haar de opdracht geeft om een huis voor hem te zoeken in Griekenland, grijpt ze die kans met beide handen aan. Ontsnappen naar de prachtige eilanden lijkt de perfecte oplossing, tot Chloe een duister geheim ontdekt, en moet uitvinden wie ze kan vertrouwen, voordat het te laat is…

Een verhaal met veel personages en op veel momenten langdradig. Helaas voor mij ook niet spannend genoeg. Het verhaal was wel goed te volgen, maar gaat vooral over geld en macht. Zo zonde, want in de andere boeken van Karen Swan beschrijft ze zo mooi over de landen waar het boek over gaat. Nu duurde het heel lang voordat Griekenland aan bod kwam, aangezien de titel ‘de Griekse ontsnapping’ is. Er werd ook niet veel over Griekenland verteld. Ik vond dit boek van Karen Swan een tegenvaller, wat ik erg jammer vind, omdat ik de andere boeken met plezier heb gelezen. De schrijfwijze was wel prettig, maar ik kan niet meer dan twee sterren geven.  

Scroll naar boven