Daniels belofte

Mijn recensie: 1905. Daniel Bellamy, de jongste zoon van de graaf van Ridgewood, is net begonnen aan zijn veelbelovende carrière als professor op Cambridge. Wanneer hij de mooie Elizabeth ontmoet, weet hij niet wat hij moet denken van zo’n vrijgesproken vrouw die vecht voor haar ambities en gelijke rechten. Maar wat is belangrijker: zijn carrière of de liefde?

Ruim 100 jaar later. Alsof de Londense Rose nog niet genoeg worstelt als alleenstaande moeder met twee jonge kinderen, raakt ze ook haar baan kwijt én zet ze zichzelf voor schut tijdens een lezing van haar favoriete auteur. De schaamte lijkt compleet als ze hem een week later letterlijk tegen het lijf loopt en hij haar herkent. Maar dan krijgt ze onverwacht bezoek van een achternicht met een wel heel bijzonder verhaal over hun familiegeschiedenis…

Deel 2 is een goed vervolg met een ander verhaal. Ikzelf vond deel 1 net iets mooier om te lezen. Desalniettemin was dit ook een fantastisch boek. De schrijfstijl is nog steeds even prettig en ook dit boek leest weer als een trein. Prachtig verhaal wat afgewisseld wordt met heden en verleden en ook weer mooi met elkaar is verweven. Het verhaal houdt je aandacht vast en speelt in je hoofd als een film af. Kortom word je weer heerlijk meegenomen in het boek en ik kijk er erg naar uit om deel 3 te gaan lezen. Heel benieuwd naar James geheim.

Scroll naar boven