meisjes van de bloementuin 1

De meisjes van de bloementuin

De bloementuin is een veilige thuishaven om je te ontdoen van de hectiek van vandaag de dag en de maatschappij. De meisjes van de bloementuin weten daar alles van. Zij beleven ieder hun eigen verhaal. Daarbij moet je denken aan chantage, diefstal, drogeren, schietpartijen, stalken, hekserij en ontvoering. Het gaat mis wanneer de bloementuin geen veilige thuishaven meer is, maar betrokken wordt bij de maatschappij. Er ontstaat massatoerisme, ook een herkenbaar probleem. Dit loopt volledig uit de hand. Er zal eerst iets moeten gebeuren, wil alles weer als vanouds worden. Of dat gaat lukken is nog maar de vraag. Negen bijzondere verhalen, die samen één prachtig verhaal vormen. Met romantiek en spanning.

 

 

omslag vijf generaties

Vijf generaties met ieder een bijzonder verhaal.

Een zonnestraal in donkere tijden is de voorloper op Het geluk van de regen.

Rosalie die het als kind al zwaar had en trouwt met de verkeerde man. Hij maakt haar leven tot een hel. Slaat haar, gaat vreemd en sluit haar op in de kelder van hun huis.

Het geluk van de regen

Lucia (dochter van Rosalie) werkt bij een roddelblad. Een man die wraak wil nemen haalt een gemene streek met haar uit, die vervolgens op internet belandt. Ze vlucht en bouwt een nieuw leven op, maar de stalker laat haar niet met rust.

Het bloed in de sneeuw

Sarah (dochter van Lucia) heeft met haar man een herenhuis gekocht in de stad. Naast hun woont een geheimzinnige buurman en al gauw worden ze door hem geterroriseerd. Ze besluiten terug te keren naar hun roots, maar het stopt niet, ze ontdekken nog veel meer.

Alleen maar tegenwind

Evelien (dochter van Sarah) gaat met haar schilderstukken naar een expositie. Als ze bij een man in zijn kasteel mag overnachten, doet ze een ontdekking. Het is te laat en ze mag niet meer weg.

Sterren in de nacht

Sophie (dochter van Evelien) leeft met een groot geheim en ze krijgt een affaire met de man van haar stiefmoeder. Als ze samen op de vlucht slaan en haar stiefmoeder hun achterna komt, loopt dit volledig uit de hand. Een prachtig einde van deze omnibus.

Van begin tot het einde spannend. Romantisch en met onverwachtse wendingen.

Miranda Vos-Damen (1973) schreef eerder het boek ‘Hartsvriendinnen’ verschillende gedichtenbundels en kinderboeken. Schrijfster van ‘Het geluk van de regen’

 boek ling en luuk 3 foto

De avonturen van Ling en Luuk Deel 3.
Ling en Luuk wonen naast elkaar. Ling is een Chinees meisje en Luuk is een Nederlands jongetje. Samen spelen ze elke dag en beleven de mooiste, grappigste en leukste avonturen. De eenvoudige dagelijkse verhaaltjes voor kleine kinderen. Een genot om uit voor te lezen.

 

Het geluk van de regen

 Het geluk van de regen

Lucia is een jonge vrouw van dertig jaar. Ze is schrijfster en werkt bij een populair roddelblad. Een man die een verleden met het blad heeft, wil wraak nemen. Per toeval treft hij Lucia en hij haalt een gemene streek met haar uit, wat vervolgens op het internet beland. Het leven van Lucia is in één klap verwoest. Ze besluit om te vluchten. Ze bouwt een nieuw leven op zonder social media en alle andere technologieën. Ze heeft er alleen geen rekening mee gehouden, dat de ellende dan pas echt begint. Het stalken houdt niet op en ze gaat door diepe dalen. Tot het moment dat ze weet wie de stalker is….

‘Het geluk van de regen’ is een spannende thriller met een vleugje romantiek. 

 

 

Ling en Luuk Deel 2 3

De avonturen van Ling en Luuk Deel 2.
Ling en Luuk wonen naast elkaar. Ling is een Chinees meisje en Luuk is een Nederlands jongetje. Samen spelen ze elke dag en beleven de mooiste, grappigste en leukste avonturen. De eenvoudige dagelijkse verhaaltjes voor kleine kinderen. Een genot om uit voor te lezen.

  

 

Ling en Luuk

De avonturen van Ling en Luuk.
Ling en Luuk wonen naast elkaar. Ling is een Chinees meisje en Luuk is een Nederlands jongetje. Samen spelen ze elke dag en beleven de mooiste, grappigste en leukste avonturen. De eenvoudige dagelijkse verhaaltjes voor kleine kinderen. Een genot om uit voor te lezen.

 

Tussen Leven en Dood

Tussen leven en dood
Gedichten over de liefde,
vriendschap en trouw.
Gedichten over het leven,
de dood en de rouw.
Een reis door het leven,
in woorden op papier.
Van nemen en geven.
Ik wens u veel plezier!

 

 

De Wereldreis

De Wereldreis
Door de liefdesstad Parijs, naar het noorderlicht, langs het vrijheidsbeeld, over eilanden, door de woestijnen, in de bergen, over de Chinese muur, door rijstvelden, bij hete vulkanen, naar het einde van de wereld. De Wereldreis neemt je mee door vele, vele landen, langs zeeën en oceanen. In de mooiste wereldgedichten geschreven door Miranda Vos-Damen. Het is volop genieten om van ieder werelddeel iets bijzonders te lezen en te leren. 

 

 

Kerstgedachten

Kerstgedachten staat vol met gedichten over de maand december. De donkere dagen voor kerst, de geboorte van Jezus, alles wat met kerst te maken heeft en het feest van oud en nieuw. Een gezellig kerstboekje om de koude decembermaand mee door te komen. Een mooie cadeau tip voor onder de boom.

 

 

Voorleesgedichten Voor Kinderen

Voorleesgedichten voor kinderen
Een gedichtje voor het slapen gaan of zomaar tussendoor. Voorgelezen door vader, moeder, opa of oma. Dit vrolijke boekje geeft plezier in het lezen voor ieder kind. De gezellige, ouderwetse gedichtjes waar kinderen blij van worden.
 
 
 

 

Een jaar rond

Een jaar rond is een gedichtenbundel waarin de kijk op mens, dier en gebeurtenissen van Miranda Vos-Damen beschreven wordt. Een jaar rond neemt je mee vanaf het begin van de lente tot het einde van de winter. Van de vlinders in het voorjaar tot de sneeuwvlokjes in de winter. Laat je meeslepen door deze mooie gedichten in een jaar rond. 

 

 

 

Hartsvriendinnen

 Het boek Hartsvriendinnen is geschreven door Miranda die een dochter heeft van 21 jaar met het Syndroom van Down. Haar dochter Lisette is haar hartsvriendin en andersom. Lisette ziet haar moeder ook als een hartsvriendin. Dit boek heeft ze geschreven om aan iedereen te laten weten hoe mooi en bijzonder het is om een kind te hebben met Downsyndroom. Hoe zij het als moeder zijnde ervaart. Zij heeft het boek met heel veel plezier en aandacht geschreven. Het boek heeft als doel om zoveel mogelijk liefde uit te laten stralen, omdat dat past bij haar dochter. Ze is er trots op dat ze dit heeft kunnen schrijven. En tevens een mooie herinnering voor later. Ze hoopt dat iedereen dit boek met veel plezier zal lezen.